Welkom op mijn blog. Type je e-mail-adres in om te volgen en klik op de knop ernaast.

zaterdag 16 april 2016

dag 5--Kinderspeelgoed
Dit is Liesje. De poppenkop werd gevonden door grote zus en thuis maakte ze er een lijf en armen en benen aan voor me. Het bleef altijd mijn lievelingspop. 
Op internet vond ik de foto van het kopje en dat is exact hoe ik me Liesje herinner. Vandaar dat ik er geen tekening van gemaakt heb.

dag 6--Oog--iris
dag 7-- kristallen


dag 8--iets van of uit de zee
dag 9--broodje aap
Het thema in het Engels was: Urban legend. Een goede Nederlandse vertaling houdt het midden tussen een stadslegende en "een broodje aap". Het laatste heb ik maar gekozen.

1 opmerking:

  1. Wow, leuk zeg, je tekeningen - en jouw kristallen zien er tenminste echt als kristallen uit (die van mij leek meer op een berg...) Ik begin nu ook achter te lopen met de opdrachten - en ik vrees morgen/overmorgen/dinsdag ook geen tijd te hebben (zoonlief komt logeren) Dat wordt volgende week een dagje tekenen om 'in te halen', maar ik wil echt de maand volmaken - als oefening én omdat het leuk is om te doen. Het is inderdaad heel leuk om bij elkaar te komen kijken wat de ander ermee doet. Verder nog geen tekeningen van anderen gezien, ik vermoed dat die allemaal op instagram zitten... heb nog niet gezocht.

    BeantwoordenVerwijderen