woensdag 30 december 2020

52-glitter  Op dit thema heb ik lang zitten broeden. Glitter is niet erg in trek bij mij  Wat groene vierkantjes die ik nog had liggen vormen de basis. Met plakstickers aan elkaar verbonden. De vlinders uit de voorraad een beetje opgepimpt. Als laatste over de lege plekken lijm gesmeerd en daarin wat glitters gestrooid. 
Een detail van de pagina.



52-glitter  Deze foto is van een werkstuk wat ik maakte voor een vissenproject. Hier glittert het ook, maar een beetje meer bescheiden. Het lijkt me wel leuk om deze nu ook erbij te laten zien. Hier zijn alleen kraaltjes en pailletten voor gebruikt.


       En ook dit glittert nogal. Een kerstdecoratie van zgn. "boerenzilver".


 

4 opmerkingen:

  1. En toch vind ik je glitterpagina heel leuk! Lekker ongedwongen en niet al tè glitterig...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze uitwerking is ook zeer geslaagd, knap dat je het glitter
    effect hebt kunnen vastleggen, mij is dat niet zo goed gelukt.
    De vis vind ik een heel mooi werkje, heel fragiel en charmant.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een leuk werkstuk heb je er weer van gemaakt.!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je de laatste weken van het jaar hard gewerkt aan de opdrachten! Je gedroogde en geborduurde braamstruikbladeren vind ik het origineel en mooi.
    Gelukkig vond je de vogelfoto van de fototransfer weer terug. De techniek die je gebruikt hebt, kende ik nog niet.
    Wat mooi dat plakband op het oude naaipatroon. Ik houd daar wel van, het geeft het iets eigens en laat mooi zien dat het al een poosje meegaat.
    Doe je zelf aan kantklossen? De gekantkloste zwaan bij de witte opdracht ziet er heel mooi en professioneel uit. Het golfpapier uit de doos lag vast op deze opdracht te wachten ;o)
    Wat heb je een originele achtergrond gebruikt bij de opdracht met de losse letters. Een oude chinese krant, dat klinkt als een juweeltje!
    De knopen op het zwarte lapje vind ik ontroerend. In gedachten zie ik oude mannen richting kerk of dorp lopen met hun handen op de rug en de kleding geknoopt met deze mooie knopen.
    Grappig dat je zo'n mooie glitteruitwerking hebt gemaakt terwijl glitter niet erg in trek is bij je! De vis van kraaltjes en pailletjes is heel erg mooi geworden, wat een werk moet dat zijn geweest!
    Zo, ik ben weer helemaal bijgelezen. Ik zag vandaag op je blog dat de 'volgen' knop gebruikt kon worden en heb me dan ook direct aangemeld zodat ik straks niets meer hoef te missen. Wil je dit jaar ook weer meedoen of sla je liever over?

    BeantwoordenVerwijderen